SlovenianItalianIT

Splošni pogoji

1. Splošno

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezno izobraževanje pred izvedbo izobraževanja, varovanje osebnih podatkov in izvedbo izobraževanj.

Splošni pogoji za prijave in odpovedi prijav pred izvedbo dogodkov RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.(v nadaljevanju: Splošni pogoji) se nanašajo na vsa izobraževanja (seminarje, delavnice in druge dogodke), ki jih organizira RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vsa izobraževanja in udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezno izobraževanja določeno drugače s strani RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsako izobraževanje, ne glede na obliko prijave na izobraževanje (pisno, preko spletne strani, ali na drug način, ki izkazuje osebo in izobraževanje, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezno izobraževanje, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.

Splošni pogoji so v vsakokratni veljavni različici objavljeni na spletni strani (povezava do strani porporella/splosni_pogoji) in se lahko občasno spreminjajo. V času prijave na posamezno izobraževanje veljajo Splošni pogoji, ki so v tem času objavljeni na spletni strani porporella.si

2. Prijave, odjave in plačilo kotizacije

Prijavnica

Prijava na izobraževanje se izvede z izpolnitvijo spletne prijavnice na spletni strani  porporella.siza posamezen dogodek ali preko e-pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Podatki na prijavnici

Ob vsaki prijavi v katerikoli od navedenih načinov prijave, je potrebno vnesti naslednje podatke:

·    ime in priimek udeleženca,

·    e-pošta.

Plačilo kotizacije za izobraževanje

RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p. bo po opravljenem izobraževanju izstavil račun na ime navedeno na prijavnici. Popust se obračuna le v primeru, da RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.prejme izpolnjeno prijavnico v datumu, navedenem za priznanje popusta.

3. Odpoved prijave na izobraževanje

Odpoved prijave na izobraževanje je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 3 delovne dni pred objavljenim začetkom posameznega izobraževanja. V kolikor se ne boste odjavili pravočasno vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 % kotizacije.

3.1. Odpoved izobraževanja s strani RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p

RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.psi pridržuje pravico do odpovedi izobraževalnega dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile. V tem primeru bo organizator obvestil vse prijavljene najmanj en delovni dan pred napovedanim izobraževanjem. Obveščanje bo potekalo po e-pošti ali telefonu. V primeru odpovedi izobraževanja bo organizator vsa dospela plačila vrnil v celoti ali po dogovoru z udeležencem zadržal sredstva za udeležbo na drugem izobraževalnem dogodku v tekočem letu.

4. Prezentacije predavateljev

Prezentacije, ki jih uporabljajo izvajalci programa za predstavitev vsebin na izobraževalnih dogodkih, so njihovo avtorsko delo. Na spletni strani jih po dogodku izjemoma objavimo po dogovoru in z dovoljenjem izvajalca (predavatelja).

5. Varovanje osebnih podatkov

Organizator zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov in predstavitev RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.Prijavitelji na posamezno izobraževanje dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so navedeni na prijavnici za zgoraj opisani namen, za kar imajo vsa ustrezna pooblastila. Osebe, navedene na prijavnici, lahko kadarkoli zahtevajo, da RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p..trajno ali začasno preneha uporabljati njihove osebne podatke za namen neposrednega trženja storitev. RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p. je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja izdelkov in storitev RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p., ter o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestiti osebo, ki je to zahtevala. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p. Podrobneje je varstvo podatkov in politika zasebnosti opredeljena tukaj (povezava porporella/politika_zasebnosti)

6. Veljavnost

Splošni pogoji veljajo od 01. novembra 2019.

RIBIŠTVO DOMENICO STEFFE, Arturo Steffé s.p.

Vremenska Napoved