SlovenianItalianIT
Error:
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

V soboto 16.06.2018   bo potekal  14. pokal Svetega Nazarija v športnem ribolovu in podvodnem ribolovu katerega organizira RČD Porporella v sodelovanju z italijansko skupnostjo Santorio Santorio iz Kopra. Na tekmovanju lahko nastopajo ekipe iz Slovenije in tujine. Ekipo za športni ribolov sestavljajo dva tekmovalca, lovi se iz zasidranih čolnov v Koprskem zalivu. Kotizacija za ekipo znaša 60,00 €, katero se lahko vplača na trr društva pred pričetkom tekmovanja. Ekipo za podvodni ribolov sestavljajo 3 tekmovalci na enem čolnu, kotizacija za ekipo znaša 30,00 €. V vodi sta lahko hkrati le dva tekmovalca, tretji mora ostati na čolnu. Lovi se v celotnem slovenskem morju.  Vse informacije lahko dobite na e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. , Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ali gsm 041 687 105.   

 

Program:

Zbor bo na novem pomolu mandrača v Kopru za športni ribolov in na severnem pomolu v Izoli za podvodni ribolov, kjer tekmovalci pridejo s čolni, vežejo se na pomol . Tekmovalci brez čolna bodo razporejeni po žrebu v prisotne čolne. Ekipe brez plovil, prosimo, da potrebo po plovilu sporočijo pravočasno. 

06.30                     priprava tekmovalcev za podvodni ribolov

07.00                   začetek tekmovanja na izolskem pomolu

07.30               zbor ter prijava tekmovalcev za športni ribolov, določitev lovnega področja (Koprski zaliv)

08.00               začetek lova

13.00               konec lova športni ribolov in tudi podvodni ribolov

14.00               predaja ulova v pristanišču Koper in tehtanje na obali (TAVERNA v primeru slabega vremena)

Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad bo v soboto 16.06.2018 ob 20.00 uri v prostorih Skupnosti Italijanov Santorio Santorio, Ulica OF 10  v Kopru.

  

Vremenska Napoved